Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Márkák

Indie EYELAND

DITA

Vagy annyira bátor, hogy a legmagasabb minőséget viseld?

Egy amerikai luxus márka amely esetében a “legmagasabb minőség” kifejezés nemcsak egy hangzatos jelző! Minden egyes Dita szemüveg hat hónapig készül Japánban.

Olyan alapanyagok felhasználásával mint, a titánium, fehér arany, 18 karátos arany, Palládium, különleges minőségű acetát vagy az egyes modelleket még exkluzívabbá varázsoló gyémánt berakás is garantálnak.

Neked ajánljuk Dita kollekciónkat, ha mindened a különleges formatervezés magas minőséggel párosítva és persze mered is viselni!

További DITA Márkák...

Christian Roth

Christian Roth 1983-as megalakulása óta nehezen megszerzett hírnevét nyilvánvalóvá tette a luxus divat hagyományainak megrontásával.

"Valami avantgárdot akartak, és együtt dolgoztunk olyan olasz és franciaországi gyárakkal, amelyek kivételes darabokat tudnak készíteni."

Most, a DITA Csoport részeként megpróbál olyan fogyasztói generációval kommunikálni, akik számára a stílus és a forma új paradigmája lélegzetelállító sebességgel vonz.

„A technológiai fejlődés gyors üteme örökre megváltoztatta társadalmi interakcióinkat és javította azon képességünket, hogy olyan önképviselési módszereket dolgozzunk ki, amelyeket a hagyományos nemek vagy társadalmi szerepek nem terhelnek.

Az a felforgató örökség, amelyet Christian Roth harminc éve hamisított, soha nem volt relevánsabb, mint ma, mivel egy új generáció elutasítja a faji, nemi és osztálycímkéket, amelyek valaha a tervezőket és ügyfeleiket korlátozták.

DITA Lancier

A DITA Lanciert jellegzetessége a három különálló lencse, amely a névjegyévé vált.

Az első a föld lencséje, mely tökéletesen alkalmas sétáláshoz, futáshoz, biciklizéshez.

A középső lencséje a víz, amit a horgászoknak, hajósoknak ajánlanak.

Az utolsó pedig a levegő. Ezt a repülés szerelmeseinek fejlesztették.

Nagyköveteik között megtaláljuk az Aston Martin Red Bull Racing team-t. A hétszeres világbajnok vitorlázó Peter Burling-t. Vagy Kirby Chambliss a szintén világbajnok Air Race pilótát.


Indie EYELAND

MOSCOT

A Moscot öt generációs amerikai ikonikus szemüveg márka, székhelye New York City, optikai keretekre és napszemüvegre specializálódott. A világ egyik legrégebbi szemüveggyártó vállalkozása, amely ma is működik.

Az elmúlt évtizedekben született klasszikus jó megjelenést és időtálló formatervezést tükrözik kereteik.

 

 

If it's not a MOSCOT, it's not an ORIGINAL.™

Ha nem MOSCOT, akkor nem is EREDETI. ™

Indie EYELAND

KREUZBERG KINDER

A Kreuzberg gyermekei, pontosan tudják, mit jelent a szabadság. Tudják, hogy a szabadságot nem a luxus élet elérése jelenti egy yachton.

Ugyan már. Szabadnak lenni a szabályok megsértéséről szól. Egy hold nélküli éjszakán neved a falra firkáld.

Vagy épp, sétálni egy elhagyott épületben. Hogy csókot adsz a szeretődnek, és nem érdekel a neme. A saját határai átlépése és szenvedélye , függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.

Ezek a gyerekek inspirálják a KreuzbergKinder-t.

Hiszik, hogy a valódi szabadság szabálysértést igényel, és hogy a valódi kreativitás csak akkor alakul ki, ha a határokat átlépik. Így jöttek létre a szabálysértő szemüvegekkel.

Indie EYELAND

GIGI STUDIOS

A GIGI Studios a tömegtermelés helyett a hagyományt keresi.

Több mint 100 lépés szükséges a GIGI Studios keretek előállításához. Az egyes területek legjobb szakembereivel együttműködve biztosítják, hogy a keretek teljesítsék fő céljaikat: kényelmet, funkcionalitást és tartósságot.

A folyamat végső szigorú minőség-ellenőrzéssel zárul le, amely biztosítja, hogy a piacra érkező összes termék megfeleljen a legmagasabb minőségi előírásoknak. Minden gyártási lépés aprólékosan kézműves, a vezető technológiát és az emberi kapcsolatot ötvözve.

A GIGI Stúdió számára a részlet jelenti a legtöbbet.

Indie EYELAND

AVANGLION

Cégünk egyik legrégibb ikonikus márkája. Most újabb, frissebb, modernebb keretekkel.

Bruno Palmegianival olasz tervezővel egy olyan kollekciót hoztunk létre, melynek célja az inspiráció.

Ezek az új szemüvegek a könnyű, minimalista stílust képviselik. Teszik ezt úgy, hogy közben eleganciát és presztízst sugároznak.

A hagyományos anyagokon túl, mint a magas minőségű acetát és acél, egyes modellek ultra könnyű ütésálló műanyagból készülnek olyan technológiával, mint a lézervágás.

Ötvözve mindezt a tökéletes színekkel elérve az esztétikai harmóniát.

 

Indie EYELAND

OZZIE

Függetlenül attól, hogy mi szenvedélyed, a hegymászás, 

kerékpározás a városban, vagy csak lógni a barátokkal - mindezek csak pozitívabbak egy igazán napsütéses napon.

Három remek ok amiért Ozzie napszemüveget válassz....

a polarizált lencsék megóvják a szemedet, és megmutatják az utat amerre haladsz.

könnyű, tartós anyagok funkcionalitást nyújtanak számodra, hogy meg tudd tartani a tempót.

 az Ozzie keretek és napszemüvegek kiegészítik a sporteszközeidet, és stílusossá, sportossá teszik a  megjelenésed.

Indie EYELAND

REVO

1985-ben Dr. Mitch Ruda optikai mérnök egy NASA-nál dolgozott egy projekten, amikor egyszerű ötlete támadt: mi lenne, ha műholdakat védő bevonatokat használnánk, hogy megvédjük a szemünket a napfénytől?

Ezzel a forradalmi ötlettel a Revo megszületik. Három évtizeddel később a Revo továbbra is a technológia és az innováció gazdag hagyományaira épít ezáltal a legtisztább és legfejlettebb, kontrasztos polarizált napszemüvegeket kínálja.

A lencsék 100 % -osan kiszűrik az UV sugarakat, a fény teljes spektrumát kezelik, beleértve a kék fényt és a nagy energiájú látható fényt ( HEV).

A kék fényszűrő réteg biztosítja a kontrasztos, éles látást. Minden lencsénél a Digital Polarized Plus TM technológia 100%-os polarizációval védi a szemet a zavaró csillogásoktól, tükröződésektől úgy, hogy közben látható marad a digitális eszközök, órák kijelzője.