Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁSZF

AKCIÓS SZABÁLYZAT

1.1 Az Eladó által meghirdetett akciók és kedvezmények valamennyi termékre érvényesek kivéve, ha az adott terméknél ezt kifejezetten másként jelzik. A termékekre adott különböző kedvezmények (ha vannak) nem vonhatóak össze (vagyis két vagy több kedvezmény egyszerre nem érvényesíthető ugyanarra a termékre/megrendelésre). Akciók vagy kedvezmények esetében az Eladó kiköthet kiegészítő feltételeket (pl. az akció időtartamát), melyekről a fogyasztót az akcióhoz illetve kedvezményhez kapcsolódó kereskedelmi célú üzenetben vagy egyéb módon külön tájékoztatja, de ezen kiegészítő feltételek minden esetben a jelen ÁSZF szerves részét képezik; a jelen ÁSZF és a kiegészítő feltételek közötti ellentmondás esetén az akció illetve a kedvezmény egyedi kiegészítő feltételeinél meghatározott rendelkezések az irányadóak. Az egyértelműség kedvéért felek rögzítik, hogy amennyiben a fogyasztó a Szerződéstől eláll és az akciós áron, kedvezménnyel vagy kupon érvényesítésével vásárolt terméket visszaküldi, úgy az akció, kedvezmény vagy kupon más termék vásárlására nem használható fel, amennyiben az Eladónál az adott akció vagy kedvezmény már nincs érvényben, illetve a kupon lejárt.

1.2 Kupon akció - Hírlevél feliratkozás után!

 

A kupon egy olyan elektronikusan megjelenő utalvány, amely ez eseteben fix összegű vételár kedvezményt biztosít. A webáruházban használt kupon vásárláshoz, és bruttó 12.900 Forint vásárlási (kosár) minimum értékhez kötött, a vásárlási folyamat végén, a megfelelő részén lehet valamely termék(ek)re beváltani.

A kupont a kosárfolyamat során a kuponkód beírásával, majd a  "Kupon beváltása" feliratú gombra kattintva lehet érvényesíteni a Pénztár ablakban.

Ekkor a rendszer ellenőrzi a kuponkódot és egy rövid üzenetben értesíti a felhasználót a sikeres vagy sikertelen beváltásról.

Sikeres beváltás esetén a kedvezményes összeg a teljes rendelési összegből levonásra kerül, ami a rendelés összegzésénél is jól olvasható módon jelenik meg.

Az online kupon nem váltható át pénzre, nem adható vissza belőle pénz, vagyis mindig az egész kupon kerül felhasználásra.

A kupon felhasználás feltétele a minimum bruttó 12.900 Forint összegű kosárérték.

A webáruházban használt kuponok nem kapcsolódnak személyes adatokhoz, így azok a személyes fiókban sem kerülnek feltüntetésre.

A kupon érvényességéről elérhetőségeinken (e-mail, telefon) ügyfélszolgálati időben tájékoztatást adunk. A lejárt online kupon nem használható fel.

Ha a kupon a beváltáskor hibaüzenetet ad, akkor az nem váltható be és nem használható fel.

Mivel a kuponok nem személyre szólnak, így azok átruházhatók 3. személyre. Ellenben bejelentkezéshez kötött, így egy felhasználó csak egyszeri kedvezményre jogosult.

A kuponok más kuponokkal és kedvezménnyel nem vonhatók össze, vagyis egyszerre csak egy darab, egyféle kedvezményre jogosító kupon váltható be.

Az online kupon többszörözése, utánképzése, másolása, hamisítása tilos.

Webáruházunk kizárja a felelősségét a kupon elfogadásával kapcsolatban amennyiben a kupon jogosulatlanul, vagy érvényesséi időn kívül kerül(ne) felhasználásra.

Webáruházunk fenntartja a jogot a kedvezményre jogosító kupon felhasználási feltételeinek módosítására, érvényességi ideje előtti előzetes értesítés nélküli visszavonására!

kuponszabályzat hatályba lépése: 2020.08.12.